detector.media
03.03.2018 13:00
На радіо «П'ятниця» повертається програма «Чудо-дети» з Андрієм Доманським
На радіо «П'ятниця» повертається програма «Чудо-дети» з Андрієм Доманським
В основу програми будуть покладені історії талановитих дітей-учасників першого сезону проекту «Круче всех» на каналі «Інтер».

У понеділок, 5 березня, на радіо «П'ятниця» повертається програма «Чудо-дети» з Андрієм Доманським. Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Інтер».

Програма пов'язана із дитячим телепроектом «Круче всех» на «Інтері»: перед початком першого сезону Доманський розповідав слухачам «П'ятниці» про талановитих дітей зі всього світу, а перед другим сезоном програма «Чудо-дети» розповість про учасників першого сезону проекту.

«Я не перестаю дивуватися багатогранності дитячих талантів, - зізнається Андрій Доманський. - Після першого сезону, в якому брали участь 56 дітей, ми з Андрієм Данилевичем вирішили, що нас вже складно чимось вразити. Але ні! У другому сезоні серед учасників є дівчинка-магніт, хлопчик, який дружить з величезним пітоном, малюк, який в 2,5 роки розрізняє картини Моне і Рубенса. Уявляєте? Дитина ще не говорить толком, а в живопису розбирається краще за більшість дорослих! Кожна дитина талановита і унікальна - важливо, щоб дорослі про це не забували. Але ми в програмі «Чудо-дети» про це зайвий раз нагадаємо!»

Програма виходитиме на радіо «П'ятниця» з 5 березня щодня о 7:30 та 14:30.

Як раніше повідомлялося, 11 березня в ефірі телеканалу «Інтер» стартує другий сезон дитячого талант-шоу «Круче всех», знятий за форматом телеканалу NBC Little Big Shots. Ведучі – Андрій Доманський та Андрій Данилевич.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY