detector.media
02.03.2018 11:22
Названо дату прем'єри фільму «Два полюси любові» на каналі СТБ
Названо дату прем'єри фільму «Два полюси любові» на каналі СТБ
Прем'єра чотирисерійної мелодрами «Два полюси любові», виробництвом якої займалася кінокомпанія Star Media, відбудеться 2 березня о 20:00 на телеканалі СТБ.

Про це повідомила прес-служба кінокомпанії Star Media.

Нагадаємо, у центрі мелодраматичної історії - життя двох сестер-близнючок, які, волею долі, були розлучені одразу після народження. Фатальне рішення прийняв батько крихіток, який хотів сина, а тут мало того, що дівчинка, так ще і в двох екземплярах. Одна з дівчаток потрапляє в сім'ю заможного бізнесмена, чия дружина в ту ж саму ніч втратила дитину під час пологів... Але, як відомо, все таємне рано чи пізно стає явним, і через 20 років дві сестри - Аліна і Женя - все ж зустрічаються, і досить за загадкових обставин.

Головну роль в цій історії грає 20-річна актриса, зірка серіалу «Райське місце» Клавдія Дрозд-Буніна. Також в серіалі задіяні популярні українські актори - Віталіна Біблів, Наталя Доля, Марк Дробот, Ігор Рубашкін, Олександр Попов та інші. 

Виробництво: Star Media

Жанр: мелодрама

Продюсери: Влад Ряшин, Галина Храпко, Катерина Шевелюк

Режисер-постановник: Роман Бровко

Оператор-постановник: Олександр Сєдов

В ролях: Клавдія Дрозд-Буніна, Наталя Доля, Віталіна Біблів, Олександр Пашков, Ігор Рубашкін, Марк Дробот, Ірина Авдєєнко, Олександр Попов та інші.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY