detector.media
02.03.2018 10:48
Стрічку «Сторожова Застава» номіновано на FICCI BAF Awards за найкращі візуальні ефекти
Стрічку «Сторожова Застава» номіновано на FICCI BAF Awards за найкращі візуальні ефекти
Український фентезі-фільм «Сторожова Застава», створений за підтримки Держкіно, номінований на FICCI BAF Awards (Індія) за найкращі візуальні ефекти.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

Фільм номінований в категорії VFX Film (International). Візуальні ефекти до фільму створила компанія POSTMODERN.

За перемогу в цій категорії також змагатимуться «Той, хто біжить по лезу 2049», «Пригоди Паддінгтона 2», «Вартові Галактики 2» і «Бахубалі 2: Завершення», йдеться в повідомленні.

Переможців оголосять на офіційній церемонії нагородження, яка відбудеться 5-го березня у Hotel Grand Hyatt, Мумбаї.

Повний список номінантів - тут

FICCI BAF Awards була заснована в 2004-му році в Індії, щоб виявити і нагородити найкращих професіоналів в анімації та створенні візуальних ефектів. Зараз нагорода присуджується в 21 номінації. Щорічно комітет BAF Awards отримує понад 400 заявок з усього світу.

Як повідомляв «Детектор медіа», 15 грудня на European Film Market у рамках 68 Берлінського Міжнародного кінофестивалю, Film.ua Group уклала угоду з Bohemia Motion Pictures про продаж всіх прав на покази анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» (Animagrad, Film.ua Group) і фентезі «Сторожова Застава» (Kinorob) до Чехії та Словаччини.

Фентезі «Сторожова Застава» вийшов у прокат у жовтні минулого року і став одним з найкасовіших фільмів в українській кіноіндустрії - бокс-офіс склав 19 млн 084 тис гривень, фільм подивилося 276 000 глядачів в кінотеатрах України. Крім того, відбувся кінотеатральний реліз «Сторожової Застави» в Казахстані і Білорусі, загалом проект проданий в 25 країн.

Як повідомляв «Детектор медіа», Компанія Kinorob почала повертати Державному агентству України з питань кіно (Держкіно) гроші, виділені на виробництво фентезі «Сторожова Застава». Перша частина коштів у розмірі 1,02 млн грн. була переведена на рахунок фонду Держкіно 8 грудня. 

Фото: Facebook Держкіно

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY