detector.media
01.03.2018 17:14
До 28 березня – подача заявок на 5-денний тренінг з цифрової безпеки
До 28 березня – подача заявок на 5-денний тренінг з цифрової безпеки
IMI та Rory Peck Trust оголошують набір на 5-денний тренінг з відповідальної та безпечної журналістики для українських журналістів-фрілансерів, який відбудеться 18-22 квітня 2018 року в Києві

До участі запрошуються позаштатні журналісти, фотографи, оператори, які працювали під час подій на Майдані, в Криму та на Сході Україні, а також фрілансери, які працюють над чутливими темами, пов'язаними з ризиками та травматичними подіями. 

Під час тренінгу будуть розглянуті наступні теми: 


Заявки приймаються від журналістів-фрілансерів в Україні, які мають українське громадянство, живуть в Україні, працюють як фрілансери і мають можливість бути присутніми під час всього тренінгу з 18 по 22 квітня 2018 року. 

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників, компенсують витрати на проїзд за наявності квитків

Останній термін подання заявок на семінар - 28 березня о 23:59 годині.

Форма для подання заявки за посиланням.

У разі питань або складностей ви можете звернутися до Ірини Земляної, ІМІ за адресою irynazemlyana@gmail.com.

Кількість місць обмежена.

Це другий тренінг в рамках проекту за фінансової підтримки від Фонду демократії ООН, який реалізується у партнерстві з британським фондом Rory Peck Trust  та Інститутом масової інформації. Цей дворічний проект розрахований на підтримку журналістів-фрілансерів в Україні шляхом надання їм навичок і знань для безпечної і професійної роботи, щоб вони і надалі робити свій неоціненний внесок в інформування громадянського суспільства.

фото - Олексій Фурман/RPT

rorypecktrust.org

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY