detector.media
01.03.2018 14:26
«Інтер» покаже другий сезон дитячого талант-шоу «Круче всех»
«Інтер» покаже другий сезон дитячого талант-шоу «Круче всех»
11 березня в ефірі телеканалу «Інтер» стартує другий сезон дитячого талант-шоу «Круче всех», знятий за форматом телеканалу NBC Little Big Shots. Ведучі – Андрій Доманський та Андрій Данилевич

Про це йдеться в релізі прес-служби каналу.

Повідомляється, що учасниками нового сезону стали діти від двох до тринадцяти років з України, Азербайджану, Кіпру, Туреччини та Молдови, які демонструватимуть свої знання, вміння та майстерність.

«Звичайно, ми продовжуємо цей проект. Перший сезон "Круче всех" пройшов успішно. Його подивилися мільйони людей, була маса позитивних і навіть захоплюючих відгуків. Я сама дивилася із задоволенням, коли була можливість, хоча бачила програми і до ефіру. Я б хотіла, щоб вийшов успішний другий сезон, і третій, і четвертий, тому що це якраз той проект, який може жити дуже довго»,– прокоментувала старт сезону керівниця Inter Media Group Анна Безлюдна.

«Кажуть, що найскладніше знімати дітей і тварин. У нас в цьому сезоні з дітьми на сцену вийдуть верблюд, кінь, собаки, кішки, виповзуть змії та з'являться екзотичні комахи, яких ми збирали не тільки по всьому Києву, але і по всьому світу», – розповіла режисерка проекту Катерина Царик.

Програма виходитиме на каналі «Інтер» з 11 березня щонеділі о 18:00.

Нагадаємо, перший сезон проекту стартував на «Інтері» у вересні 2017 року.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY