detector.media
28.02.2018 18:18
Новим головним редактором сайту focus.ua став Михайло Багінський
Новим головним редактором сайту focus.ua став Михайло Багінський
1 березня сайтом focus.ua керуватиме новий головний редактор Михайло Багінський, який раніше очолював ресурс politekа.net.

Про це повідомляє ZIK.ua.

На посаді головного редактора сайту «Фокусу» Михайло Багінський змінить Михайла Кригеля, який очолював focus.ua з вересня 2016 року.

«Михайлу Кригелю вдалося зробити онлайн-версію «Фокусу» яскравим проектом, який має власне обличчя. На мою думку, він – один з найсильніших редакторів в українській журналістиці. Будемо з інтересом слідкувати за його новими проектами», – сказав головний редактор журналу Євген Гордейчик.

До politekа.net Михайло Багінський працював у газеті «Капитал» та тижневику «Комментарии». Також він займався нішевими проектами у сфері криптовалют та фінансів, повідомляє PR-служба компанії «Фокус Медіа».

«Зараз сайт "Фокусу" виглядає трохи статично, ми маємо намір його осучаснити та додати інтерактивності. Що стосується контенту та роботи редакції, головними завданнями я бачу посилення оперативної складової та більш тісну співпрацю сайту та журналу», - сказав Михайло Багінський про плани на посаді головного редактора.

Нагадаємо, у вересні 2017 року головним редактором журналу «Фокус» став Євген Гордейчик, який два роки працював у виданні економічним оглядачем.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY