detector.media
28.02.2018 17:32
Стартував стримінговий сервіс «Київстар Футбол ТБ»
Стартував стримінговий сервіс «Київстар Футбол ТБ»
Компанія мобільного зв’язку «Київстар» і «Медіа Група Україна» запустили стримінговий сервіс «Київстар Футбол ТВ».

Про це повідомляє прес-служба  «Медіа Групи Україна».

Сервіс для футбольних уболівальників дасть можливість переглядати прямі трансляції топових світових ліг і чемпіонатів, футбольні телеканали, кращі моменти матчів та отримувати футбольні новини.

Продукт створений на ОТТ платформі компанії Digital Screens, що має досвід стримінгових проектів в кооперації з провідними телеком-операторами.

Мультиекраний сервіс, в складі мобільних додатків і сайту на старті, планує вийти також на ТБ-екрани протягом весни.

«Ми раді співпрацювати з найбільшим гравцем ринку стільникового зв'язку. Лідерство на зростаючому ринку мобільного інтернету вимагає нових тематичних продуктів. Це перший досвід створення українського сервісу, де футбольний контент не комбінується з жодним іншим - ТБ або кіно. І вперше інтегрований з новинної стрічкою. Сервіс саме для уболівальників. Це дозволить далі розширювати спеціалізований футбольний контент в одному сервісі і розвивати додатковий функціонал, цікавий саме любителям футболу», - сказав Олексій Куракін, директор з розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна».

Нагадаємо, телеканал «Україна» запустив інформаційно-соціальний ролик про майбутнє вимкнення аналогового телебачення, що має відбутися 30 березня 2018 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY