detector.media
28.02.2018 17:06
Порошенко впевнений, що Сущенко буде вдома одразу після суду в Росії
Порошенко впевнений, що Сущенко буде вдома одразу після суду в Росії
Президент Петро Порошенко не має сумнівів, що український журналіст Роман Сущенко, який незаконно утримується в Росії, повернеться додому одразу після завершення так званого суду в РФ.

Про це Петро Порошенко заявив на прес-конференції, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу. 

«Я не маю жодного сумніву, що він буде вдома, сподіваюся, що це відбудеться одразу після так званого суду в Росії», - сказав Президент.

Як повідомляв «Детектор медіа», незаконно заарештований у Москві кореспондент «Укрінформу» Роман Сущенко і його адвокат Марк Фейгін, найімовірніше, закінчать ознайомлення з речовими доказами у четвер, 1 березня.

Нагадаємо, віце-спікерка Верховної Ради, представниця України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко заявила, що змушена спростувати розповсюджену у ЗМІ інформацію щодо обміну українських політв’язнів у Росії Романа Сущенка і Олега Сенцова на засуджених в Україні дезертирів.

20 лютого Марк Фейгін і Роман Сущенко завершили ознайомлення з матеріалами справи, а сьогодні, в середу, 21 лютого, Роман Сущенко розпочав ознайомлення з речовими доказами у кримінальній справі проти нього.

7 лютого російський адвокат Марк Фейгін, який захищає незаконно заарештованого в Москві українського журналіста Романа Сущенка, поінформував про поточний графік процесуальних дій і про ймовірну позицію його підзахисного на суді.

 

Фото: prezident.gov.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY