detector.media
28.02.2018 11:27
Відібрано фіналістів конкурсу короткометражного кіно «Civil Pitch: фільми громадської активності»
Відібрано фіналістів конкурсу короткометражного кіно «Civil Pitch: фільми громадської активності»
Експертне журі конкурсу короткометражних фільмів відібрало 17 учасників до наступного етапу конкурсу. Найкращі проекти отримають нагороди, призовий фонд яких складає $22 тис.

Про це повідомляє прес-служба конкурсу.

Зазначено, що на конкурс подалися 90 учасників, роботи яких різного спрямування: від історій про порятунок унікального архітектурного Києва до історій про біженців та біженок і життя після АТО.

Експертне журі відібрало 17 учасників до наступного етапу конкурсу:

БО «Фонд милосердя та здоров'я», громадське об'єднання «Кримська солідарність», проект «Без Кордонів», БО «ВБО “Легалайф-Україна”», «КиївПрайд», ГО «Центр інформації про права людини», Рух #savekyivmodernism. А також громадську активістку та журналістку Маргариту Тулуп, режисерів Максима Руденка, Дмитра Лавріненка, Юрія Юдіна, Дмитра Тяжлова, Олексія Радинського й режисерок Юлію Кочетову-Набожняк, Таїсію Кутузову, Юлію Галету і Єву Джишиашвілі.

Найкращі фільми отримають нагороди, призовий фонд яких $22 тис. Кошти на створення цих фільмів надасть Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується Pact в Україні.

У релізі також повідомляється, що протягом березня всі фіналісти пройдуть два тренінги й презентуватимуть проекти майбутніх фільмів на пітчингу, який відбудеться під час фестивалю Docudays UA. А також зустрінуться з професіоналами європейської кіноіндустрії та отримають консультації щодо своїх проектів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY