detector.media
27.02.2018 17:03
Українську анімацію «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» продано до Португалії
Українську анімацію «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» продано до Португалії
Film.ua Group на European Film Market у рамках 68 Берлінського Міжнародного кінофестивалю уклала угоду про продаж всіх прав компанії Cinemundo для показу стрічки на території Португалії.

Про це повідомляє прес-служба Film.ua Group .

На European Film Market в рамках 68 Берлінського МКФ вперше відбулися скрининги змонтованої версії повнометражного анімаційного фільму «Вкрадена принцеса: Руслан і Людмила» англійською мовою (раніше на ринках ми показували робочі матеріали).

До закінчення ринку географія продажів мультфільму «Вкрадена принцеса: Руслан і Людмила» розширилася ще на одну територію - Португалію, всі права, в тому числі прокатні, придбала компанія Cinemundo. Також тривають переговори з низкою Європейських країн.

Нагадаємо,  15 грудня на European Film Market у рамках 68 Берлінського Міжнародного кінофестивалю, Film.ua Group уклала угоду з Bohemia Motion Pictures про продаж всіх прав на покази анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» (Animagrad, Film.ua Group) і фентезі «Сторожова Застава» (Kinorob) до Чехії та Словаччини.

Мультфільм став переможцем Дев’ятого пітчингу Держкіно, сума державного фінансування складає близько 20% від загального бюджету в 95 млн грн.

Світова прем'єра анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» відбудеться менш ніж за місяць: 7 березня фільм стартує в українському прокаті, 15-го - в Ізраїльському, з 16 березня з'явиться в кінотеатрах Румунії та Болгарії, а з 23-го - в Туреччині. Влітку мультфільм покажуть в Польщі, Литві, Латвії та Кореї, і дуже скоро компанії-дистриб'ютори Китаю, В'єтнаму, Ірану і Латинської Америки оголосять про дати початку прокату на цих територіях. Загалом мультфільм попередньо проданий більш ніж у 30 країн, у тому числі у Францію, Німеччину, країни Близького Сходу, Південної Африки та Азії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY