detector.media
27.02.2018 12:18
Журналістам Mariupol.tv завадили потрапити на територію «АзовЕлектроСталі» на громадські слухання
Журналістам Mariupol.tv завадили потрапити на територію «АзовЕлектроСталі» на громадські слухання
У Маріуполі журналістам новинного порталу Mariupol.tv завадили пройти на громадські слухання з питання отримання дозволу на викиди ПрАТ «АзовЕлектроСталь», які відбувалися на території підприємства.

Про це повідомляє Mariupol.tv.

«Журналістам нашого сайту було відмовлено в доступі на слухання, хоча це - загальнодоступне зібрання, на якому має право бути присутнім будь-який бажаючий. Начальник служби охорони, до якого звернулися за роз'ясненням ситуації, від коментарів відмовився», - написало видання.

Відеооператор знімальної групи Mariupol.tv Богдан Синицин у коментарі ІМІ розповів, що охорона заводу не захотіла їх провести, аргументувавши тим, що нібито захід закінчується, і їх попросили вже не проводити.

«На прохідній ми з’ясували, що слухання відкриті і пройти можна. Перед нами ще провели двох активістів. Потім нам сказали, що там захід вже закінчується. Вони (охорона – ред.) активно не забороняли, але казали, що це проводити треба, але їм сказали, щоб вже не проводили. Ми вирішили діждатися на прохідній, думали, захід дійсно вже закінчується, але час йшов і захід не закінчувався. Проте ми дочекались і взяли коментарі», – розповів Богдан Синицин.

Як повідомляв «Детектор медіа», днями на Луцькому телеканалі «Аверс» заявили, що начальниця відділу інформаційної політики Волинської обласної держадміністрації Світлана Головачук не пустила знімальну групу телеканалу в автобус для акредитованих представників ЗМІ, які 21 лютого висвітлювали візит на Волинь Марини Порошенко.

Фото: скріншот відео Mariupol.tv 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY