detector.media
27.02.2018 09:45
Підконтрольна Кремлю влада Криму можливо судитиметься з Україною через заборону російських каналів – Костинський
Підконтрольна Кремлю влада Криму можливо судитиметься з Україною через заборону російських каналів – Костинський
Адвокат екс-прокурора анексованого Криму, нині депутата Держдуми Наталі Поклонської, підконтрольних Кремлю глави Криму Сергія Аксенова (Аксьонова) і спікера парламенту півострова Володимира Константинова збирає інформацію про правові підстави заборони мовлення російських каналів в Україні.

Про це повідомляє «Крим.Реалії» з посиланням на члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Сергія Костинського.

«Сьогодні працює український адвокат, який представляє інтереси Поклонської, Аксенова і Константинова. Він збирає правові підстави, через що ми обмежили мовлення російських телеканалів. Я так розумію, вони будуть з нами судитися», – сказав пан Костинський.

Нагадаємо, після анексії Криму в українському телепросторі було обмежено мовлення низки російських каналів, які звинуватили в порушенні законодавства України.

Як писав «Детектор медіа», нещодавно в Івано-Франківській області припинена трансляція російських інформаційних телеканалів НТВ, ТНТ і РЕН ТВ у готелі «Буковець» с.Річки Косівського району.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY