detector.media
26.02.2018 15:22
«BBC News Україна» з Лондона запускає власні новини на «Громадському»
«BBC News Україна» з Лондона запускає власні новини на «Громадському»
З 26 лютого на «Громадському телебаченні» стартує перший телевізійний проект «BBC News Україна». Випуски новин триватимуть 12 хвилин і виходитимуть в ефірі з понеділка по п’ятницю о 22:00 за місцевим часом

Про це повідомляє прес-служба «BBC Україна».

Новини виходитимуть українською мовою наживо з Лондона та будуть висвітлювати українські та міжнародні події.

Ведучі у лондонській студії використовуватимуть сенсорний екран. 

«Цей запуск є новою віхою у розвитку контенту ВВС українською мовою. Ми раді, що завдяки співпраці з "Громадським ТБ", ми зможемо запропонувати його глядачам, а також аудиторії цифрових платформ ВВС наші репортажі та аналітику про українські та світові події», – розказала головний редактор «BBC News Україна» Ніна Кур’ята.

«Для нас є великою честю та гордістю бути партнером ВВС у новому проекті. Ми маємо спільні цінності і дуже тішимося, що наш спільний проект буде допомагати якісно інформувати українців рідною мовою», – прокоментувала співпрацю виконавча директорка «Громадського ТБ» Катерина Горчинська.

За повідомленням прес-служби, запуск телепрограми українською є частиною глобального розширення Всесвітньої служби ВВС у Європі, Африці та Азії, на яке британський уряд виділив грант у 291 млн фунтів.

Нагадаємо, 19 грудня, «Громадське ТБ» розпочало показ документальних фільмів британського суспільного мовника ВВС.

На фото –  ведуча програми новин BBC News Україна Марія Коренюк

Фото: BBC

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY