detector.media
25.02.2018 10:07
В інтернеті з’явилася легальна версія фільму «Кіборги»
В інтернеті з’явилася легальна версія фільму «Кіборги»
Режисер фільму «Кіборги» Ахтем Сеїтаблаєв повідомив, що офіціальну копію стрічки вже можна переглянути в інтернеті.

Про це він написав у своєму Facebook.

«Зараз офіційно», - повідомив Ахтем Сеїтаблаєв.

Як повідомляє «Укрінформ», переглянути фільм «Кіборги» можна на ресурсі megogo.net, попередньо підключивши передплату.

Раніше на сторінці фільму «Кіборги» у Facebook з'явилося повідомлення про викрадення та незаконне поширення піратами копії стрічки в інтернеті. «Команда фільму “Кіборги” офіційно заявляє, що усі версії, які розповсюджують зараз в інтернеті, є незаконною піратською копією фільму», –  йдеться на сторінці стрічки. Також було  зазначено, що «за порушення авторського права, підтримку та поширення піратських копій винуватці нестимуть відповідальність і будуть каратися згідно з законом, ст.ст. 176 і 177 КК України».

Нагадаємо, «Кіборги» – воєнна драма-бойовик про захисників Донецького аеропорту. Стрічка стала одним з переможців 8-го конкурсного відбору Держкіно. Виробництвом займалася кінокомпанія «Ідас-філм». Зйомки відбувалися взимку-навесні 2017 року. Загальний бюджет фільму – близько 48 млн грн, половину з них надало Держкіно.

Режисер стрічки – Ахтем Сеїтабалаєв, авторка сценарію – Наталія Ворожбит, продюсерка – Іванна Дядюра, оператор-постановник – Юрій Король.

Ролі у фільмі виконали: Макар Тихомиров, Андрій Ісаєнко, Віктор Жданов, Олександр Піскунов, Роман Ясинський, В'ячеслав Довженко, Костянтин Темляк, Роман Семисал, Наталія Мосейчук, Олександр Загородний, Владислав Журенко.

Широкий прокат стрічки розпочався 7 грудня 2017 року, прокатна компанія – Ukrainian Film Distribution.

Фільм «Кіборги» за перший вікенд зібрали 8 млн 186 тисяч 701 гривень. За два вікенди показу стрічка зібрала 15,7 млн грн. Таким чином фільм встановив новий рекод для національних фільмів у вітчизняному прокаті: попередній лідер - стрічка «Dzidzio Контрабас» - за два перші вікенди показу зібрав 15 025 000 грн.

Нагадаємо, що 11 грудня в Державному агентстві України з питань кіно відбулася зустріч чиновників із кінопрокатниками, ініційована Національною радою з питань телебачення і радіомовлення, під час якої представники державних інституцій закликали гравців ринку не обмежувати прокат фільму «Кіборги» та нагадали, що в Україні встановлено квоту 15% для національних фільмів у кінотеатрах, за невиконання якої передбачено штраф у розмірі 1530 грн.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY