detector.media
24.02.2018 10:40
Два телеканали покажуть сьогодні фінал Нацвідбору на «Євробачення-2018»
Два телеканали покажуть сьогодні фінал Нацвідбору на «Євробачення-2018»
Сьогодні, в суботу, 24 лютого, відбудеться фінал Національного відбору для участі у міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2018». За право виступити на міжнародному пісенному конкурсі у Лісабоні (Португалія) змагатимуться Vilna, The Erised, Laud, Kadnay, Tayanna та Melovin.

Пряму трансляцію фінального шоу Нацвідбору вестимуть телеканали СТБ та «UA:Перший». Прямий ефір розпочнеться о 19.00, повідомляє «Укрінформ».

У фіналі Національного відбору за підсумками двох півфіналів за перемогу змагатимуться шестеро виконавців. Вони вийдуть на сцену в такому порядку:

1. Kadnay з піснею Beat of the Universe.

2. Tayanna з піснею «Леля».

3. The Erised з піснею Heroes.

4. Laud з піснею Waiting.

5. Vilna з піснею Forest Song.

6. Melovin з піснею Under the Ladder.

Також цього вечора виступить переможниця «Євробачення-2016» та судя Нацвідбору, співачка Джамала, яка представить свою нову пісню «Крила».

Представника України визначать за результатами оцінок журі та глядацького голосування.

У складі професійного журі цьогорічного Нацвідбору – Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов.

Як повідомляло «Суспільне мовлення», 10 лютого у першому півфіналі національного відбору на 63-й міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2018» перемогли три виконавці з-поміж дев’яти учасників – Laud (Влад Каращук), The Erised і Vilna (Ірина Василенко).

17 лютого у другому півфіналі національного відбору на 63-й міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2018» перемогли Melovin (17 балів), Tayanna (16 балів) і Kadnay (15 балів). Шоу проходило в столичному Палаці культури КПІ і транслювалося в прямому ефірі одночасно двох телеканалів «UA: Перший» та СТБ, а також на офіційній сторінці СТБ у Facebook і на сайті та на YouTube каналі «UA: Першого».

Музичним продюсером нацвідбору у 2018 році став український продюсер та композитор Руслан Квінта. У попередні роки музичним продюсером і членом журі Костянтин Меладзе.

Нагадаємо, переможець нацвідбору представить Україну на 63-му пісенному конкурсі «Євробачення» в Лісабоні (Португалія)  з тією ж піснею, з якою він брав участь у відборі. Півфінали «Євробачення-2018» пройдуть 8 і 10 травня, а фінал – 12 травня. До участі в міжнародному конкурсі зголосилися 43 країни, у тому числі Росія, яка не виступала в Україні на «Євробаченні-2017».

Як писав сайт «Суспільне мовлення», телеканал СТБ разом із суспільним мовником «UA:Перший» вперше транслюватиме міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2018» у Лісабоні (Португалія).

Додамо, що телеканали «UА:Перший» та СТБ у 2015 році досягли домовленості про партнерство на три роки у проведенні національного відбору учасника від України на «Євробачення». Згідно з умовами партнерства, СТБ бере на себе проведення всеукраїнських кастингів, постановки номерів всім учасникам фіналу відбору і проведення прямих ефірів. Цього року їхній договір закінчується. 

Про те, як пройшов перший півфінал національного відбору на «Євробачення-2018» читайте текстову трансляцію тут.

Про те, як пройшов другий півфінал національного відбору на «Євробачення-2018» читайте текстову трансляцію тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY