detector.media
23.02.2018 19:03
Три українські телеканали проведуть телемарафон про події в Криму 2014 року
Три українські телеканали проведуть телемарафон про події в Криму 2014 року
В понеділок, 26 лютого, «Еспресо», ATR та «UA:Крим» проведуть марафон про трагічні події в Криму 2014 року — супротив кримчан проти російської окупації.

Про це повідомляє прес-служба каналу «Еспресо».

Марафон розпочнеться о 15.15 одночасно на каналах «Еспресо»,  ATR та «UA:Крим». Ведучі та гості студії згадають про день, коли чотири роки тому за ініціативи Меджлісу тисячі кримчан вийшли на мирний протест у Сімферополі, аби відстояти свою позицію про підтримку територіальної цілісності країни.

«В цей час Крим вже був пів контролем агресора. Людей зустріли каміннями та кийками. Пройшло чотири роки, а учасників мітингу й досі переслідують. Трагічні події, герої, переслідування, тодішнє та сучасне життя в Криму — про все це говоритимуть під час марафону», - анонсує телеканал «Еспресо».

Нагадаємо, 18 січня вісім українських телевізійних каналів створили «Українську телевізійну асоціацію». До неї увійшли телеканал «112 Україна», Прямий канал, «Сонце», XSport, «Еспресо», NewsOne, EU:Music та ATR. Про це йдеться в повідомленні новоствореної асоціації.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY