detector.media
23.02.2018 11:41
Всеукраїнський тур документального фільму «Одесити на Донбасі» розпочнеться з Бахмута
Всеукраїнський тур документального фільму «Одесити на Донбасі» розпочнеться з Бахмута
У неділю, 25 лютого, в Бахмуті, в кінотеатрі «Перемога», з нагоди відкриття кінематографічного центру Донеччини стартує всеукраїнський тур документального фільму «Одесити на Донбасі», створеного Міжнародним продюсерським центром «Фор-Пост» за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Про це повідомляється на сайті Держкіно.  

Захід відбудеться за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО. Він розпочнеться з урочистого відкриття меморіальної дошки Ларисі Шепітько – відомій українській сценаристці та кінорежисерці, яка народилася в Бахмуті. Після цього відбудеться показ стрічки.

Головні герої фільму - семеро одеситів, які брали участь у бойових діях в зоні АТО. Всі вони дуже різні, у кожного свої причини поїхати на фронт і своя «військова історія». Хтось готовий повернутися в зону АТО та продовжувати боротьбу, хтось отримав тяжкі моральні та фізичні травми, а хтось навіть знайшов у пережитих труднощах додаткову мотивацію для життя та творчості.

Генеральний продюсер фільму - Олександр Дріз, керівник МПЦ «Фор-Пост», в активі якого ціла серія документальних фільмів на військову тематику.

Режисер - Олександр Авшаров.

Оператори - Максим Савченко, Антон Борисюк. Автори сценарію - Олександр Лірчук та Юлія Коршунова. Музика для фільму була надана відомим українським гуртом «АтмАсфера».

Перед показом відбудеться прес-конференція, в якій братимуть участь автори фільму.

Як повідомляв «Детектор медіа», головні герої фільму – одесити, які брали участь у бойових діях в зоні АТО: Дмитро Олегович, Євген Титаренко, Роман Колдомасов, Євген Лата, Андрій Скороход, Віктор Погодін, Дмитро Васильєв.

Зйомки фільму проходили в Києві, Дніпрі, Одесі, а також на передовій в зоні АТО.

Прокат українського повнометражного документального фільму про одеситів, які брали участь АТО, розпочався в листопаді минулого року з Одеси

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY