detector.media
21.02.2018 10:14
У Києві 26 лютого пройде форум до четвертої річниці російської анексії Криму – МІП
У Києві 26 лютого пройде форум до четвертої річниці російської анексії Криму – МІП
У Києві 26 лютого відбудеться міжнародний форум «Захоплений півострів: чотири роки опору», на якому йтиметься зокрема про те, що Україна повинна зробити для звільнення політв'язнів Кремля.

Про це повідомила на прес-конференції в Києві перша заступниця міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова, інформує Крим.Реалії. 

«Серед питань форуму – ситуація в Криму, що Україна повинна зробити для звільнення політв'язнів Кремля», – сказала пані Джапарова.

На її думку, подібні заходи «допоможуть створити дієву платформу на рівні керівників держав для деокупації півострова».

Як повідомлялося, в Україні дату 26 лютого пропонують проголосити «Днем опору Криму російської окупації». Цього дня 2014 року перед будівлею Верховної Ради Криму пройшов мітинг на підтримку територіальної цілісності України. Тоді мітингувальникам протистояли проросійські активісти.

Як повідомляв «Детектор медіа», Міністерство інформаційної політики України в рамках інформкампанії до четвертої річниці спротиву Криму російській окупації розповість про долі в’язнів Кремля. За словами Еміне Джапарової, кампанія зосереджена на долях людей, які постраждали через свою активну позицію і неприйняття російської анексії Криму.

Контент, який розробило міністерство в нинішньому році, в тому числі розрахований на іноземну аудиторію, «саме про ці долі, про людей, символи цього спротиву». Мова йде про білборди, відеоролики, буклети, в яких розповідається про 64 українців, які постраждали в результаті спротиву російської окупації Криму.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY