detector.media
20.02.2018 15:23
StarLight Digital Sales почав продавати рекламу в онлайн-контенті «1+1 медіа» та Inter Media Group
StarLight Digital Sales почав продавати рекламу в онлайн-контенті «1+1 медіа» та Inter Media Group
З 15 лютого сейлз-хауз StarLight Digital Sales продає рекламу в онлайн-контенті трьох телевізійних груп України – StarLightMedia, «1+1 медіа» та Inter Media Group.

Про це пише Sostav.ua.

Об'єднаний рекламний інвентар отримав назву Digital TV. Передбачається розміщення сейлз-хаусом усіх стандартних рекламних форматів: банерів, брендування, а також нестандартних мультимедійних форматів.

За даними Sostav.ua, сумарне охоплення пакету Digital TV з урахування перетинів становить понад 7,5 млн користувачів (тобто 37% українських користувачів інтернету), а частоту контакту забезпечують майже 86 млн переглядів сторінок на місяць.

Директорка з розвитку StarLight Digital Sales Юлія Трибушна зауважує, що зосереджений в одному сейлз-хаусі рекламний інвентар дасть можливість будувати рекламні кампанії з великим охопленням і контактами з користувачем.

Керівник 1+1 Digital Sales Дмитро Панасюк нагадав, що «1+1 медіа» нещодавно скасувала ексклюзивні права на продаж власного рекламного інвентарю і, відтак, налагодила співпрацю між 1+1 Digital Sales і StarLight Digital Sales. За його словами, продаж медійної реклами з новим партнером розширює можливості рекламодавців отримати безпосередньо в медіагрупах доступ до інтернет-майданчиків з контентом цих медіагруп.

StarLight Digital Sales планує й далі розширювати пакет, залучаючи інших українських правовласників відеоконтенту.

Нагадаємо, група «1+1 медіа» скасувала ексклюзивні права на продаж власного рекламного інвентарю, які минулого року належали рекламній мережі Admixer. З 1 лютого продаж медійної реклами та спецпроектів на всіх онлайн-майданчиках медіагрупи проходить через власний сейлз-хаус 1+1 Digital Sales, а також партнерів-селерів на основі аукціону.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY