detector.media
19.02.2018 14:51
FootballHub планує подвоїти кількість підписників та вийти на прибутковість проекту
FootballHub планує подвоїти кількість підписників та вийти на прибутковість проекту
У «1+1 медіа» повідомляють про плани вийти на прибутковість проекту мультиплатформного проекту FootballHub та змінити підхід щодо позиціонування форматів контенту в соціальних мережах – окремо для кожної

Про це йдеться у релізі медіагрупи.

«Цього року наша мета – подвоєння загальної кількості підписників та вихід на прибутковість проекту. Вже у найближчому майбутньому плануємо вибудувати стратегію позиціонування форматів контенту окремо для кожної соцмережі і, зокрема, націлені отримати срібну кнопку YouTube», − прокоментував тимчасовий керівник проекту FootballHub, керівник управління зовнішньої дистрибуції відеоконтенту 1+1 медіа Олександр Козаченко.

За повідомленням медіагрупи, наразі сумарна кількість фолловерів на сторінках проекту в Facebook, Twitter, Instagram та YouTube-каналі досягнула 136 тис. 746 підписників і зібрала понад 30 млн переглядів відео.

Кірм того, FootballHub зробив редизайн власної айдентики. Тепер оновлений логотип представлений у п’яти брендових кольорах.

Нагадаємо, проекту виповнився рік. 15 лютого група «1+1 медіа» оголосила про запуск нового проекту про футбол для соціальних мереж — FootballHub. На проекті було заплановано власне відеовиробництво, онлайн-стріми, огляди від топових блогерів, щоденні ексклюзиви, крім того великий акцент робитиметься на оформленні інформації. У вересні 2017 року  у проекта з'явився сайт. В інтерв'ю «Детектору медіа» «Дмитро Поворознюк детальніше розопвів про FootballHub.

7 лютого стало відомо, що Дмитро Поворознюк, який 8 років пропрацював у «1+1 медіа» та останнім часом керував проектом FootballHub, припинив співпрацю з медіагрупою через «організаційні непорозуміння».

За повідомленням «1+1 медіа», обов'язки керівника проекту «1+1 медіа» FootballHub тимчасово виконуватиме керівник управління зовнішньої дистрибуції відеоконтенту медіагрупи Олександр Козаченко.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY