detector.media
18.02.2018 16:40
Film.ua на кіноринку EFM шукає партнерів для серіалу «Схованки» та інших проектів, які перебувають у девелопменті
Film.ua на кіноринку EFM шукає партнерів для серіалу «Схованки» та інших проектів, які перебувають у девелопменті
Під час кіноринку European Film Market у рамках 68 Берлінського Міжнародного кінофестивалю, Film.ua Group представляє міжнародним партнерам кілька своїх проектів, які перебувають у стадії розробки.

Про це повідомляє прес-служба кінокомпанії.

В Берліні будуть представлені презентаційні матеріали серіальних проектів, виробництво яких намічено в кінокомпанії на найближчий час. Film.ua буде шукати партнерів для серіалу «Лемберг» за романом українського письменника Богдана Коломійчука, над девелопментом якого працюють  українські і польські кінематографісти та автори.

Вперше на міжнародному ринку буде представлений новий проект Film.ua «Схованки» - восьмисерійна кримінальна драма з елементами трилера й детектива (автор ідеї, сценарист – український письменник Симор Гласенко). Креативна продюсерка проекту Олеся Лук'яненко впевнена в перспективі продажу як формату цієї оригінальної і дуже сильної історії про пошук зниклих дітей, яка покладена в основу сюжету серіалу.

Також заплановані зустрічі з продюсерами зі Східної Європи щодо проекту повномеражного художнього фільму «Фелікс Австрія» за романом Софії Андрухович (сценаристка - Аліна Семерякова), над девелопментом якого зараз працює Film.ua.

Нагадаємо, 15 грудня на European Film Market у рамках 68 Берлінського Міжнародного кінофестивалю Film.ua Group уклала угоду з Bohemia Motion Pictures про продаж всіх прав на покази анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» (Animagrad, Film.ua Group) і фентезі «Сторожова Застава» (Kinorob) до Чехії та Словаччини.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY