detector.media
18.02.2018 11:11
У соцмережах поширюється ролик, в якому виборців закликають йти на вибори президента РФ і лякають геями
У соцмережах поширюється ролик, в якому виборців закликають йти на вибори президента РФ і лякають геями
Через російськомовні акаунти в соціальних мережах поширюється вірусний ролик, який закликає йти на вибори президента Росії 18 березня. У ролику громадян Росії лякають геями, чорношкірими і інфляцією.

Про це пише російське видання «Сноб».

За сюжетом ролика, 17 березня пізно ввечері герой лається з дружиною, яка хоче йти на вибори. Він вважає, що це безглуздо. Коли герой засинає, йому сниться, що за ним приходять з військкомату, оскільки призовний вік продовжили до 60 років, його син просить чотири мільйони рублів, що здати на охорону школи, а на кухні герой зустрічає гея, який, як з'ясовується, живе у нього «на перетримці». Все це сталося, тому що президентом стала не та людина, тому прокинувшись, герой одержимий бажанням проголосувати на виборах.

Відео набрало популярність 16-17 лютого. Його завантажили в соцмережі з десятків різних акаунтів. Деякі копії подивилися кілька мільйонів разів. У Facebook відео одним з перших завантажив радник глави самопроголошеної Донецької народної республіки Олександр Казаков.

У відео немає ніякої інформації про його творців, але ролик зроблений професійно. Головну роль зіграв актор Сергій Бурунов, відомий по телепередачі «Велика різниця» і серіалу «Короткий курс щасливого життя».

Нагадаємо, Міністерство юстиції США висунуло обвинувачення 13 росіянам і трьом російським компаніям у справі про втручання у вибори американського президента у 2016 році. Серед компаній, яким висунули обвинувачення, – «Агентство інтернет-досліджень» (так звана «Російська фабрика тролів»). У переліку обвинувачених - бізнесмен Євген Пригожин, якого в ЗМІ називають «особистим кухарем Путіна». Кремль поки не коментує висунуті звинувачення.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY