detector.media
16.02.2018 14:40
Канал «Україна» покаже ліричну комедію за сценарієм Тетяни Гнєдаш «Курка»
Канал «Україна» покаже ліричну комедію за сценарієм Тетяни Гнєдаш «Курка»
У понеділок, 19 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра двосерійної стрічки під назвою «Курка».

Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».  

Оператор-постановник ліричної комедії – Дмитро Юриков. Автор сценарію – Тетяна Гнєдаш. Виробництвом картини займалась компанія «Арт Територія» на замовлення каналу «Україна». Зйомки проходили в Києві та Київській області восени 2017 року.

У центрі сюжету – кумедна історія. За збігом обставин під одним дахом опиняються два Миколи Панченка. Обидва вони – музиканти, тільки один – пенсіонер і грає класику, а інший – молодий рок-музикант, який збирає натовпи прихильниць на своїх концертах. Різниця в музичних смаках і побутові негаразди поступово перетворюють тезок і однофамільців на затятих ворогів. І тут до старшого Панченка з Німеччини приїжджає погостювати його красуня-донька Надя. А молодший Панченко закохується в дівчину, не підозрюючи, хто її батько.

Головні ролі у фільмі виконали Сергій Калантай, Максим Бусел і Даша Плахтій. Також у комедії задіяні актори Олена Рєпіна, Олександр Валюк, Борис Барський, Анастасія Цимбалару, Інга Нагорна, Олексій Вертинський та інші.

«Овдовілий пенсіонер Микола Панченко продає квартиру в столиці і їде в провінцію, щоб здійснити свою творчу мрію. Він купує двоповерховий маєток і збирається присвятити себе музиці. Але де там! За умовами покупки, він не може виставити на вулицю людину, яка орендує верхній поверх будинку, а це – молодий рок-музикант на ім'я Коля Панченко. Конфлікт інтересів призводить до безлічі кумедних ситуацій», – каже режисер-постановник картини Роман Бровко.

За словами режисера, курка – це теж персонаж комедії, сюжетоутворювальна ланка історії: «Ми вже звикли працювати з котами і собаками, а ось з куркою – дуже цікавий досвід. Багато членів команди навіть боялися брати її в руки і якось взаємодіяти. Дякувати Богу, птах виявився спокійний, тому все пройшло добре».

Прем'єра ліричної комедії «Курка» на телеканалі «Україна» у понеділок, 19 лютого, о 21:00.  

Фото: канал «Україна» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY