detector.media
16.02.2018 13:26
Фільми «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» і «Сторожова Застава» на кіноринку EFM продано до Чехії та Словаччини
Фільми «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» і «Сторожова Застава» на кіноринку EFM продано до Чехії та Словаччини
У четвер, 15 грудня, на European Film Market у рамках 68 Берлінського Міжнародного кінофестивалю, Film.ua Group уклала угоду з Bohemia Motion Pictures про продаж всіх прав на покази анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» (Animagrad, Film.ua Group) і фентезі «Сторожова Застава» (Kinorob) до Чехії та Словаччини.

Про це повідомила прес-служба компанії Film.ua.

Наразі вже відомо, що «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» вийде у широкий прокат у цих країнах.

Ця дивовижна історія відбулась у чарівному місті Києві – за часів відважних воїнів, прекрасних принцес і могутніх чаклунів. Мандрівний артист Руслан, який мріє стати лицарем, зустрів прекрасну Мілу і закохався в неї, навіть не підозрюючи, що дівчина - донька київського князя. Але щастю закоханих не судилося тривати вічно: злий чаклун Чорномор з’явився в магічному вихорі і на очах Руслана викрав кохану, прагнучи перетворити силу її кохання на власну чаклунську могутність. Не роздумуючи, Руслан рушив у погоню за вкраденою принцесою, щоб, здолавши всі перешкоди та небезпеки на своєму шляху, довести, що справжня любов – сильніша за магію.

Продюсер Єгор Олесов, режисер Олег Маламуж, сценарист Ярослав Войцешек, художник-постановник Крістіан Коскінен.

Нагадаємо, мультфільм став переможцем Дев’ятого пітчингу Держкіно, сума державного фінансування складає близько 20% від загального бюджету в 95 млн грн.

Світова прем'єра анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» відбудеться менш ніж за місяць: 7 березня фільм стартує в українському прокаті, 15-го - в Ізраїльському, з 16 березня з'явиться в кінотеатрах Румунії та Болгарії, а з 23-го - в Туреччині. Влітку мультфільм покажуть в Польщі, Литві, Латвії та Кореї, і дуже скоро компанії-дистриб'ютори Китаю, В'єтнаму, Ірану і Латинської Америки оголосять про дати початку прокату на цих територіях. Загалом мультфільм попередньо проданий більш ніж у 30 країн, у тому числі у Францію, Німеччину, країни Близького Сходу, Південної Африки та Азії.

Уже зараз більшість промо-пакету анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» адаптована для показу за кордоном, йдеться в повідомленні. Офіційний постер проекту перекладений польською, румунською та івритом, перший трейлер - польською та румунською, а тизер турецькою мовою можна подивитися прямо зараз.

На берлінському кіноринку EFM уперше пройдуть скринінги повної версії анімаційної стрічки «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» - раніше на кіноринках демонструвалися work-in-progress епізоди. Скринінги мультфільму на ЕFM відбудуться 17 і 19 лютого.

Фентезі «Сторожова Застава» вийшов у прокат у жовтні минулого року і став одним з найкасовіших фільмів в українській кіноіндустрії - бокс-офіс склав 19 млн 084 тис гривень, фільм подивилося 276 000 глядачів в кінотеатрах України. Крім того, відбувся кінотеатральний реліз «Сторожової Застави» в Казахстані і Білорусі, загалом проект проданий в 25 країн.

«Сторожова застава» також доступна для перегляду на Amazon Prime в США, Канаді, Великобританії, Ірландії, ПАР, Австралії, Новій Зеландії, Данії, Фінляндії, Швеції, Норвегії, Ісландії. Міжнародний трейлер проекту можна переглянути за посиланням.

Як повідомляв «Детектор медіа», Компанія Kinorob почала повертати Державному агентству України з питань кіно (Держкіно) гроші, виділені на виробництво фентезі «Сторожова Застава». Перша частина коштів у розмірі 1,02 млн грн. була переведена на рахунок фонду Держкіно 8 грудня. 

Фото: Film.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY