detector.media
15.02.2018 18:02
«Квартал 95» запускає анімаційний YouTube-канал для дітей із власним серіалом
«Квартал 95» запускає  анімаційний YouTube-канал для дітей із власним серіалом
У березні студія «Квартал 95» запускає анімаційний YouTube-канал для найменших глядачів. Виробництвом контенту для каналу займається анімаційний підрозділ компанії 95 Animation Studio. Першим проектом каналу стане розважально-освітній мультиплікаційний серіал для дітей від трьох років «ЧоМуха».

Про це повідомляє прес-служба студії.

Хронометраж однієї серії серіалу складає три-чотири хвилини. Мультфільм буде представлений на YouTube-каналі трьома мовами – українською, російською і англійською.

Серіал про допитливу Муху ЧоМуху розкаже дітям, як влаштований світ. Герої мультфільму – маленька мушка ЧоМуха і її мама. Вони постійно потрапляють в цікаві історії, і у  ЧоМухи виникає безліч питань, а мама терпляче пояснює своїй дитині і маленьким глядачам суть речей, значення слів, природу явищ:  Звідки береться веселка? Чому сніг білий і як він з'являється? Чому зебра смугаста? Чому море синє, хоча вода - прозора? Чому не потрібно боятися темряви? Чому позіхання заразливе і навіщо потрібно чистити зуби?

Режисер проекту - Яна Антонець, яка вже працює над створенням іншого анімаційного серіалу «Кварталу» - «Жужа. Сценарист - Веніамін Вегерчук, автор ідеї і сценаріїв « ЧоМухи».

«Ми дуже раді, що наша анімаційна студія продовжує розвивати дитячий напрям. Спочатку вона створювалася саме з цією метою. Наші попередні проекти - «Казкова Русь», «Мульти Барбара», «Сватики» - були в першу чергу орієнтовані на дорослу аудиторію, хоча їх люблять і дивляться глядачі від малого до старого. Але створювати мультфільми саме для дітей - це зовсім інша історія, добра, тепла, позитивна. І зараз наша студія працює вже над декількома такими проектами - як повнометражними, так і серіалами», - сказав Володимир Зеленський, художній керівник студії «Квартал 95».

Нагадаємо, 26-го грудня 2017 року Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Кіноквартал» контракт про надання державної фінансової підтримки романтичній комедії «Він і вона». Проект комедії став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно.

Режисером є Володимир Зеленський, авторами сценарію – Олександр Щур і Станіслав Зубрицький.  Сума державної фінансової підтримки проекту становить 17 млню 620 тис. 596грн., загальна вартість виробництва стрічки - 35 млн. 960 тис. 400 грн.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY