detector.media
14.02.2018 18:22
РЕКЛАМА. ВІДКРИТИЙ НАБІР У 12-У ШКОЛУ «НОВИЙ ЖУРНАЛІСТ»*
Давно бажаєте засвоїти ази журналістики, але все ніяк не знаходили часу та можливості? А можливо, хочете навчитися грамотно розмовляти та писати? Уявляєш себе в ролі блогера, ведучого, кореспондента?

Триває дванадцятий набір в школу «Новий Журналіст».


Навчання буде проходити у Києві по суботам з 17 лютого по 31 березня. Це для всіх: від малого - до великого, від того, що не мав відношення до журналістики - до бажаючого підвищити свою професійну кваліфікацію.
Всього за 7 тижнів студенти будуть озброєні знаннями, які стануть основою нової професії або просто улюбленої справи. Принцип роботи школи полягає в наступному: якісна теорія + регулярна практика = чудовий результат.

За весь період навчання студенти вивчають більш ніж 30 тем. Ось деякі з них:
- жанри журналістики;
- правила написання якісного тексту;
- візуальний смак в медіапродуктах;
- особливості роботи на телебаченні і радіо;
- юридичні аспекти роботи журналіста.

Викладацький склад школи «Новий Журналіст» збагачений професіоналами, які працюють в сфері медіа. Серед них представники різних редакцій: журнал «Фокус», «Радіо Вісті», рекламне агентство «Медіа Світ», Радіо М, канал 112, телеканал СТБ, інтернет-проект at Studio, патентно-юридичне агентство «Голдмарк» та інші.

Цифри і факти про навчання в школі «Новий Журналіст»:

Викладання відбувається на базі авторської програми із власним підручником. Книга написана дев'ятьма викладачами школи. В ній 18 найактуальніших тем по журналістиці, приклади текстів різних жанрів журналістики, список рекомендованої літератури.
Посібник презентований в більш ніж 20-ти вищих навчальних закладах України. Ще до друку отримав хороші відгуки від відомих журналістів - Олена Скачко (головний редактор «Единственная»), Анастасії Даугуле ( телеведуча «Інтер»), Владислава Головіна ( екс-редактор Forbes Україна), Андрія Макаренко (телеведучий).

Всі подробиці та реєстрація на школу – на сайті: http://newj.info/

За детальною інформацією звертайтеся за номером телефону: +38 (050) 783-2633

*Матеріал опубліковано на правах реклами.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY