detector.media
14.02.2018 11:35
«1+1» покаже мелодраму «За три дні до кохання» власного виробництва
«1+1» покаже мелодраму «За три дні до кохання» власного виробництва
19 лютого на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра нового 16-серійного мелодраматичного серіалу «За три дні до кохання» виробництва «1+1 продакшн». Серіал є адаптацією корейського формату «Спокуса»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Головні ролі у стрічці виконали українські акторки Анастасія Карпенко, Дар’я Єгоркіна, білоруський актор Антон Денисенко, а також Олександр Кобзар та В’ячеслав Довженко.

Актор Кобзар у мелодрамі «За три дні до кохання» зіграв роль заможного та впливового олігарха Бориса, який закоханий в одну із головних героїнь Мілу.

«Я із вдячністю згадую нашу команду, яка оберігала всіх акторів від холоду, оскільки ми знімали взимку, а серіал насичений різними подіями. Ми і в літаку знімали, і в осінньому Дніпрі виконавиці головних ролей купалися, і пожежі у нас в кадрі були. Але однією з найбільш пам'ятних сцен був момент, коли ми працювали з Настею Карпенко на даху одного з хмарочосів Києва. Ми, звичайно, були прив'язані, за нами стежили каскадери, але у мене все ще дух захоплює від висоти і краси міста. Впевнений, що на телеекрані цей момент стане одним з найбільш вражаючих», – розповів актор.

Режисер серіалу – Сергій Щербин, продюсер – Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна, креативний продюсер – Олена Єремєєва, автор сценарію – Ірина Чернова.

Серіал є адаптацією корейського формату «Спокуса». Виробництвом займалася «1+1 Продакшн».

Також ролі в серіалі виконали: В'ячеслав Довженко, Олександр Гетьманський, Андрій Мостренко, Тамара Морозова, Влад Онищенко, зірка проекту «Маленькі гіганти» на «1+1» Женя Лебедин, Олександр Ганноченко, Єлизавета Курбанмагомедова, Марія Заніборщ, Анатоль Фон-Філандра та ін.

Серіал «За три дні до кохання» транслюватиметься з понеділка по четвер о 21:00 на телеканалі «1+1».

Нагадаємо, «1+1 продакшн» розпочав роботу над 16-серійною мелодрамою «За три дні до кохання» у грудні 2017 року.

Фото: прес-служба «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY