detector.media
13.02.2018 13:47
UATV запустив власний сайт
UATV запустив власний сайт
Офіційний запуск сайту UATV відбувся минулого понеділка, 5 лютого, раніше сайт працював у тестовому режимі. Наразі функціонують три мовні версії - українська, російська, англійська, планується додати арабську та кримськотатарську

Про це генеральна директорка МПІУ UATV Людмила Березовська розповіла в ексклюзивному інтерв’ю ZIKу. 

«Над кожною мовною версією сайту працюють окремі групи людей, і кожна мовна версія сайту орієнтована на інтереси своєї аудиторії. Редакторами кожної мовної версії (саме редакторами, меншою мірою журналістами) є носії мови. Це принципово», - наголосила пані Березовська.

Як було відомо раніше, канал UATV – це частина Мультимедійної платформи іномовлення України, до складу якої входить й інформаційне агентство «Укрінформ». Тривалий час контент каналу містився на сайті «Укрінформу».

За словами Людмили Березовської, партнерство з «Укрінформом» продовжуватиметься.

Як повідомляв «Детектор медіа», генеральна директорка МПІУ UATV Людмила Березовська в інтерв’ю ZIKу також сказала, що супутниковий телеканал UATV не обирає українську діаспору за кордоном як цільову аудиторію.

«Українська діаспора як цільова аудиторія телеканалу іномовлення України – це, певне, якийсь «шлейф», що залишився з часів УТР», - зауважила пані Березовська. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY