detector.media
13.02.2018 13:13
Гравці українського інтернет-ринку об’єдналися в Бюро інтерактивної реклами
Гравці українського інтернет-ринку об’єдналися в Бюро інтерактивної реклами
Ініціаторами створення IAB Ukraine виступили гравці українського інтернет-ринку - Google Україна, Admixer, Kantar TNS, GroupM, Publicis One, OLX, «Медіа Група Україна», obozrevatel.com.

Україна стала 44-ю країною, яка доєдналася до мережі з провідних світових медіа, рекламних, маркетингових, дослідницьких агентств і найбільших рекламодавців у сфері digital-реклами.

Про це повідомила прес-служба компанії Kantar TNS.

Бюро інтерактивної реклами — нова для українського ринку некомерційна організація, що є частиною глобальної мережі IAB (Interactive Advertising Bureau) - міжнародного об’єднання учасників ринку інтерактивної реклами, яке сприяє динамічному розвитку медіа та маркетингу в умовах цифрової економіки.

До IAB зі штаб-квартирою в Нью-Йорку входять понад 650 провідних медіа- та технологічних компаній, які відповідають за продаж, реалізацію та оптимізацію рекламних і маркетингових кампаній. В рамках IAB функціонує IAB Tech Lab (розробка технічних стандартів і передових технологій), IAB Education Foundation (професійний розвиток і навчання).

Головна мета IAB Ukraine — інтеграція українського ринку digital-реклами в світовий ринок, з урахуванням його правил і стандартів, а також розвиток галузі і створення сприятливих умов для всіх гравців ринку. IAB Ukraine почне свою діяльність з формування індустріальних стандартів, проведення досліджень, організації навчальних заходів та сертифікацій, йдеться в повідомленні.

«На українському digital ринку існує попит на створення платформи для спілкування, обміну досвідом, і, як результат, консолідації самого ринку загалом. Саме тому ми стали одними з ініціаторів створення IAB Ukraine, - зазначає бізнес директор Kantar TNS Сергій Ткаченко. - Виклики вітчизняного ринку вимагають впровадження прозорих правил гри для всіх учасників і постійного вдосконалення, що можливо тільки при об’єднанні зусиль і можливостей головних digital-експертів».

«Ми бачимо свою роль в активній позиції та підтримці міжнародних стандартів та ініціатив, імплементуючи їх в Україні, - наголошує директор Admixer UA Олександр Бреус. - Діджитал займає все більш важливе місце в житті споживачів, при цьому в Україні він як і раніше часто є «тіньовим» медіа для рекламодавців. В рамках IAB Україна ми разом працюватимемо для того, щоб діджитал став зрозумілим, ефективним і прозорим».

«Як частина міжнародної групи, працюючи у більш ніж 40 країнах світу, ми виступаємо за прозорі закони ринку, - каже генеральний менеджер OLX в Україні та Центральній Азії Сергій Гапоченко. - Консолідуючи правила гри, запроваджуючи єдині системи вимірювання та стандарти рекламних форматів, ми даємо ринку шанс зробити істотний крок вперед і розвиватися ще швидше. Закликаємо всіх учасників онлайну приєднуватися до ініціативи».

IAB Ukraine — відкрита організація, подати заявку на вступ може будь-яка компанія, яка працює на ринку інтернет-реклами України не менше року. Серед переваг членства — участь у розвитку ринку, партнерство з провідними світовими компаніями, обмін досвідом, доступ до даних галузевих досліджень і освітніх ініціатив.

Фото: Обозреватель 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY