detector.media
12.02.2018 19:17
УНІАН запустив новинного бота для Facebook Messenger
Інформаційне агентство УНІАН запустило новинного чат-бота, за допомогою якого можна отримувати розсилки в Facebook Messenger з головними подіями, корисними статтями і анонсами заходів.

Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа».

Завдання бота – поліпшити доставку актуальних новин читачам УНІАН. Цифровий помічник працює за принципом push-повідомлень, які починають надходити у месенджер після підписки на новини. Також користувач може самостійно вибрати зручний час для отримання інформаційної розсилки: вранці, протягом дня або ввечері. Всі повідомлення доступні на українській і російській мовах.

У меню чат-бота користувач має доступ до 5 основних розділів сайту УНІАН - «Економіка», «Спорт», «Війна», «Думки», «Публікації». Особливу увагу при розробці цифрового помічника було приділено розділу «Спорт»: чат-бот буде вести текстову онлайн-трансляцію зимової Олімпіади 2018. Крім того, в рамках сервісу «Погода УНІАН» бот сповіщає читача про метеорологічні зміни.

«Час – найцінніший ресурс. Для того, щоб нашим читачам не доводилось витрачати його на постійний моніторинг новинних стрічок − усе найважливіше з допомогою бота зможе відфільтрувати та надати команда редакторів УНІАН у максимально комфортний спосіб. Віримо, що користувачам буде зручніше отримувати важливі новини через месенджер», − сказав шеф-редактор інформаційного агентства УНІАН Михайло Ганницький.

Чат-бот УНІАН для Facebook Messenger є проектом департаменту 1+1 Digital.

Нагадаємо, у листопаді 2017 року в рамках сервісу «Погода УНІАН» запущено мобільний додаток, який показує прогноз погоди на 30 днів у 120 тисячах міст в усьому світі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY