detector.media
12.02.2018 15:54
Канал «Україна» в рамках трансляції церемонії вручення «Оскара» проведе телемарафон
Канал «Україна» в рамках трансляції церемонії вручення «Оскара» проведе телемарафон
У ніч з 4 на 5 березня, у рамках ексклюзивної прямої трансляції ювілейної 90-ї церемонії вручення найпрестижнішої кінопремії світу «Оскар», на каналі «Україна» пройде телемарафон.

Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».  

Ніч «Оскара» на телеканалі «Україна» розпочнеться о 01:30 і триватиме до завершення церемонії. Ведучі «Зіркового шляху» Олександр Скічко та «Ранку з Україною» Світлана Катренко разом з експертами у світі кіно розкажуть глядачам про стрічки-номінанти на «Оскар», закулісні подробиці церемонії, найгучніші скандали премії за час її існування тощо.

«Ми активно готуємося до неймовірної ночі кіно. «Оскар» – це подія, на яку чекають абсолютно всі кіномани не тільки заради того, аби дізнатися переможців у номінаціях, а й щоб зазирнути за лаштунки справжнього голлівудського життя. З нами ви дізнаєтеся, як готуються до церемонії зірки кіно та шоу-бізнесу світового масштабу, кумири мільйонів і справжні ікони стилю. «Оскар» щорічно задає тренди – якими новинами будуть рясніти заголовки видань, що стане абсолютним маст-хевом у гардеробі модників і модниць і які сюрпризи приготували селебріті», – розповідає Олександр Скічко.

«Здається, що все розплановано по секундах, вивірене до слова. А потім хтось у Лос-Анджелесі називає не того переможця, і все летить шкереберть. Так було минулого року, тепер чекаю з нетерпінням, чим здивує цьогорічна церемонія. Тут завжди є інтрига та драйв. Я дуже рада, що другий рік поспіль маю можливість розділити це задоволення з нашими глядачами в прямому ефірі», – каже Світлана Катренко.

Організатори марафону обіцяють також прямі включення журналіста каналу «Україна» з місця подій у Лос-Анджелесі та ще безліч яскравих сюрпризів.

«Щорічний нічний марафон «Оскар» – один з найулюбленіших наших проектів. По-перше тому, що майже вся команда – кіномани, а по-друге, бо це унікальний шанс бути причетним до історії кіно, – розповідає директор ТОВ «Теле Про» Дарія Дейниченко. – Не буду приховувати, щоразу наш марафон – це справжній виклик для команди, адже все, що ми робимо в нашій студії – сюжети, оформлення трансляції, декорація в студії, включення, ведучі та коментатори – має відповідати стилістиці та змісту зразкової у всіх значеннях церемонії з неймовірною організацією і красивими творчими рішеннями. Це не просто, але ми сповнені натхнення та готові прийняти «Оскар» у своїй студії якнайкраще».

Як повідомляв «Детектор медіа», Телеканал «Україна» придбав ексклюзивні права на пряму трансляцію ювілейної 90-ї церемонії вручення найпрестижнішої кінопремії світу «Оскар», яка відбудеться 4 березня в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Можливість стати свідками головної події у світовій кіноіндустрії телеканал «Україна» надає українським глядачам п'ятий рік поспіль. 

Ювілейну церемонію вручення покажуть у більш ніж 225 країнах світу. 

З Повним переліком претендентів на золоту статуетку в традиційних 24 номінаціях можна ознайомитися тут

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY