detector.media
08.02.2018 18:21
Канал «112 Україна» запускає новий проект «Очевидець 112»
Канал «112 Україна» запускає новий проект «Очевидець 112»
У п’ятницю, 9 лютого, на телеканалі «112 Україна» вийде в ефір новий проект «Очевидець 112». Прем’єра відбудеться о 23.15.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Протягом тижня журналісти проекту Олег Степовий і Валерія Сергєєва патрулюють вулиці в столиці і регіонах з тим, щоб показати як часом випадок або намір людей змінює долі. У фокусі програми: техногенні та природні катастрофи, ДТП, прецеденти використання різної зброї, шахрайство та інші надзвичайні події.

В рамках проекту щобудня після 23.00 журналісти розповідатимуть про події дня в коротких випусках програми, а по п'ятницях в підсумковому випуску - показувати все, з чим зіткнулися протягом тижня.

«Ми патрулюємо вулиці як самостійно, так і з різними правоохоронними органами і службами - поліцією, швидкою допомогою, службою порятунку, Державною службою України з надзвичайних ситуацій. Зустрічаємося з криміналом і катастрофами лицем до лиця і спостерігаємо, як з цим всім справляються ті, чия місія рятувати», – сказав Олег Степовий.

Особливістю програми стане те, що журналісти телеканалу будуть пробувати потрапити в різні закриті співтовариства, там, де це можливо і не заборонено законом - ставити на собі експерименти з тим, щоб зрозуміти, чому в нашому житті відбуваються такі події і що штовхає людей бути їх ініціаторами .

«Очевидець 112» - інтерактивний проект і кожен, хто став свідком події, може взяти участь у створенні програми, поділившись відео або фотоматеріалами з місця події. Для цього потрібно переслати редакції матеріали через мобільний додаток «Очевидець 112».

«З часом програма може перейти в формат тільки авторського відео. Всі, хто разом з нами, стають очевидцями подій через екрани домашніх телевізорів, можуть бути і очевидцями реальними, за допомогою об'єктива своїх, а не наших камер», - сказав редактор програми Микола Терельов.

Нагадаємо, 17 січня в ефірі «112 Україна» вийшов перший репортаж в рамках проекту «Близький Схід», який створюэться за спільної ініціативи каналу та UCBI II, проекту «Зміцнення громадської довіри», що фінансує Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY