detector.media
08.02.2018 15:19
Кінокомпанія Тетяни Гнєдаш Art Forms Production знімає для «України» 4-серійний фільм «Домівка Надії»
Кінокомпанія Тетяни Гнєдаш Art Forms Production знімає для «України» 4-серійний фільм «Домівка Надії»
У Києві стартували зйомки фільму «Домівка Надії» виробництва компанії Art Forms Production на замовлення каналу «Україна»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Картина – про кохання головної героїні Надії та злочинця Миколи Котенка.

«Ми розкажемо глядачам історію про те, що справжні почуття нікуди не діваються. Ми проведемо нашу героїню через досить суворі випробування, в тому числі і в стосунках з людиною, яку вона покохала в молодості, а потім розчарувалась у ній. Але коли через багато років вони знову зустрічаються, стає зрозуміло, що почуття нікуди не зникли. Напевно, це те, в що хоче вірити кожна жінка», – розказала головний продюсер департаменту кіносеріального виробництва каналу «Україна» Наталія Стрибук.

«У всіх нас оптимістичні плани на життя, але сувора реальність часто вносить свої корективи. Так, герої нашої історії, кожен по-своєму, втрачають своє щастя, коли вже знаходяться за крок від нього. Але не здаються. Про це і знімаємо», – прокоментував нову картину режисер Олексій Даруга.

Роль однієї з головних героїнь серіалу виконує Олександра Польгуй. У фільмі також знімаються Анастасія Карпенко, Дмитро Саранськов, Дмитро Суржиков, Олександр Рудько, Олександр Піскунов, Ксенія Мішина, Олена Стефанська, Світлана Зельбет і багато інших.

Автор сценарію – Володимир Рафєєнко. Продюсери серіалу – Тетяна Гнєдаш, Денис Пономаренко.

Зйомки проходять у Києві та Київській області. Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займається компанія Art Forms Production.

Ця ж компанія зняла 4-серійний серіал «Двигун внутрішнього згоряння», сценаристом і режисером якого була Тетяна Гнєдаш і який вишов на каналі «1+1».

Раніше українська продюсерка і сценаристка Тетяна Гнєдаш очолювала серіальний продакшн Front Cinema, що входив до складу «Медіа Групи Україна» та спеціалізувався на виробництві багатосерійних горизонтальних серіалів (телероманах).

Нагадаємо, кінокомпанія Star Media на замовлення телеканалу «Україна» розпочала у Києві зйомки 4-серійної детективної мелодрами «Відчинене вікно».

Фото: прес-служба телеканалу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY