detector.media
07.02.2018 12:43
До Олімпійських ігор «Інтер» запускає нову ранкову рубрику
До Олімпійських ігор «Інтер» запускає нову ранкову рубрику
З 8 лютого в програмі «Ранок з Інтером» стартує нова рубрика – «Олімпійський ранок», присвячена Зимовим Олімпійським іграм-2018, які пройдуть з 9 по 25 лютого у Пхенчані

Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

Зазначено, що для висвітлення Олімпійських ігор знімальна група телеканалу знаходитиметься у Південній Кореї протягом 20 днів.

«Для нас Олімпійські ігри – одне з найважливіших подій року, тому висвітлювати його будемо максимально широко, – прокоментував спеціальний кореспондент програми «Ранок з Інтером» Андрій Чернишков. – Кожен день в ранковому ефірі "Інтера" –  ексклюзивні матеріали про те, що цікавого відбувається на зимовій Олімпіаді. І, звичайно, ми будемо стежити за успіхами української збірної, особливо – за командою з біатлону. У цьому виді спорту у нас найбільше шансів виграти медалі».

Нова рубрика виходитиме в ефірі «Інтера» щоранку по буднях.

Нагадаємо, згідно з субліцензійним договором з купівлі прав на трансляцію в Україні зимових Олімпійських ігор-2018 і літніх Олімпійських ігор-2020 «UA: Перший» покаже найважливіші зустрічі й фінальні етапи головних змагань, а всі змагання будуть доступні на телеканалах, які входять до медіа-компанії Discovery Communications, – це Eurosport 1, Eurosport 2 та більш як 4000 годин трансляцій у Eurosport Player.

У телецентрі «Олівець» діятиме офіційна фан-зона зимових Олімпійських ігор-2018.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY