detector.media
06.02.2018 15:18
М1 створює власне агентство з PR та менеджменту
М1 створює власне агентство з PR та менеджменту
У лютому 2018 року музичний телеканал М1 створює власне агентство M1 Agency, що надаватиме послуги з піару, інтернет-маркетингу та менеджменту артистів

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

M1 Agency займатиметься зв’язками з громадськістю та пресою, розробкою pr-стратегій, інтернет-маркетингом (digital  та SMM) та організацією концертів, турів, фестивалів та інших подій.

Агентство очолять піар-директор телеканалів М1 та М2, церемонії M1 Music Awards, Анна Фещенко та театральний, музичний та телевізійний продюсер Нонна Кондрашова.

«Ми впевнені, що досвід, напрацьований нами роками у сфері шоу-бізнесу, а також людські та медійні ресурси, якими ми володіємо, стануть дуже хорошим поштовхом як для розкрутки нових музичних імен, так і для плідної співпраці з уже відомими артистами та проектами», – повідомила пані Фещенко.

Офіційна презентація M1 Agency відбудеться у березні 2018 року.

Нагадаємо, у травні 2017 року на музичному каналі М1 з’явилося одразу три нові ведучі та проекти: хіт-парад «Червона рута» з Андрієм Чорноволом, Insta Chart з ведучою Машею Виноградовою та «Найкращі кліпи тижня» з Богданою Назаровою.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY