detector.media
06.02.2018 14:33
Віолетта Скодорова зайняла керівну посаду в Dentsu Aegis Network Ukraine
Віолетта Скодорова зайняла керівну посаду в Dentsu Aegis Network Ukraine
Віолетта Скодорова стала директором з продажу зовнішньої реклами, преси та радіо комунікаційної групи Dentsu Aegis Network Ukraine

Про це повідомляє прес-служба групи.

На цій позиції пані Скодорова відповідатиме за розробку і реалізацію нових інтегрованих баїнгових стратегій.

«Ми бачимо великий потенціал в синергії наших компаній і підрозділів, які займаються зовнішньою рекламою, радіо та пресою. Величезний досвід Віолетти в пресі ми намагатимемося привнести у зовнішню рекламу ат радіо. Більше комплексних рішень, кращі ціни і нестандартний підхід до закупівель медіа – ось ключові завдання Скодорової на новій посаді», – прокоментував СЕО Dentsu Aegis Network Ukraine Олександр Гороховський.

«Поява посади, яка відповідає за трансформацію баїнгових процесів, за більш тісну взаємодію між структурами Dentsu Aegis Network Ukraine – це ще один крок до того, щоб надати нашим клієнтам сервіс на рівні, який стає недосяжним для наших колег-конкурентів», – прокоментувала пані Скодорова.

Нагадаємо, 9 жовтня 2017 року Тетяна Юрченко, яка керувала прес-службою ICTV останні 2,5 роки, повідомила «Детектору медіа» про звільненння з телеканалу аналогічну посаду у компанії Dentsu Aegis Network Ukraine.А Ольга Кликова, чиє місце зайняла пані Юрченко з ICTV, відтепер займатиметься HR-напрямком.

На фото - Віолетта Скодорова

Фото: прес-служба Dentsu Aegis Network Ukraine

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY