detector.media
06.02.2018 13:05
Міністр інфраструктури переходить на новий формат спілкування з журналістами
Міністр інфраструктури переходить на новий формат спілкування з журналістами
Відтепер Міністерство інфраструктури щотижня звітуватиме перед представниками ЗМІ і громадськістю про виконану роботу та подальші плани.

Про це заявив міністр глава відомства Володимир Омелян на прес-конференції в Укрінформі.

«Ми вирішили перейти на новий формат спілкування і з вами (з журналістами — ред.), і з громадськістю, і сьогоднішнім брифінгом ми запускаємо серію брифінгів, які у подальшому відбуватимуться у Міністерстві інфраструктури. Це буде в режимі щотижневого звітування перед громадськістю», - сказав міністр.

За його словами, з наступного тижня брифінги проводитимуться окремо по кожній із галузей сфери інфраструктури.

Як повідомляв «Детектор медіа», 

23 січня 2018 року під головуванням міністра інфраструктури України Володимира Омеляна відбулась нарада щодо конфліктної ситуації, яка склалася між ПАТ «Укрпошта» та ТзОВ «Експрес медіа с Хаб» і призвела до тимчасового припинення розповсюдження за передплатою, зокрема, всеукраїнської україномовної газети «Експрес».

У заході взяли участь в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський, засновник «Експрес медіа сХаб» Ігор Починок, народний депутат України Микола Княжицький, а також представники ГО «Детектор медіа» та «Української асоціації медіа-бізнесу».

Володимир Омелян закликав обидві сторони конфлікту до конструктивного діалогу та «до поновлення повноцінної співпраці як в інтересах читачів, так і країни загалом, оскільки вільні і незалежні українські медіа є складовою національної безпеки країни».

Зрештою керівники ПАТ «Укрпошта» та ТзОВ «Експрес медіа сХаб» під час цієї робочої зустрічі порозумілися щодо вирішення питання розповсюдження періодичних видань холдингу за передплатою з доставкою, починаючи з 1 березня 2018 року. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY