detector.media
Детектор медіа
06.02.2018 12:58
Олександр Кривошапко розповів, як його домагалися російські політики та зірки російських ТВ
Олександр Кривошапко розповів, як його домагалися російські політики та зірки російських ТВ
Фіналіст першого сезону «Х-фактору» зізнався, в якій сфері процвітає розпуста

Фіналіст першого сезону шоу «Х-фактор» на СТБ, співак Олександр Кривошапко у розмові із журналістами видання «КП в Україні» торкнувся теми херассменту.

«В українському шоу-бізнесі мене не домагалися, – зізнався артист. – Але дуже часто різні гомосексуалісти проявляли до мене інтерес. Але я стосновно їх них не агресивний, приймаю їх позицію, хоча не розумію цього. Я абсолютно гетеросексуальний».

Співак проте зазначив, що в його житті було чимало випадків, коли його домагалися. Зокрема була історія з одним з учасників популярного в РФ шоу «Дом-2», який, за словами Кривошапка, довго йому писав та просив про зустріч.

«Я вам більше скажу: дуже серйозні політичні діячі Росії свого часу намагалися домагатися мене, – розповів артист. – Вони проявляли до мене знаки уваги гомосексуального характеру. Були різні випадки в моєму житті, і завжди вони сприймалися мною з гумором. Але при всій своїй бурхливій молодості я завжди був обережний в плані стосунків».

А ще Олександр Кривошапко спробував розвінчати міф щодо розпусності шоу-бізнесу, заявивши, що в академічних структурах – в опері та балеті – все набагато гірше, і такого розквіту наркоманії, алкоголізму та сексуальних домагань, як там, він ще ніде не бачив.

Фото: Інстаграм

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY