detector.media
06.02.2018 12:20
Новий канал анонсує масштабне перезавантаження проекту «Київ вдень та вночі»
Новий канал анонсує масштабне перезавантаження проекту «Київ вдень та вночі»
Абсолютно новий, в усіх сенсах слова, п’ятий сезон серіаліті вийде в ефір восени, обіцяють на каналі.

Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

Команда проекту прислухалася до побажань глядачів і влаштувала серіаліті масштабне перезавантаження, йдеться в повідомленні.

«Кожного дня нам пишуть сотні, тисячі фанатів, – розповідає керівник творчого об'єднання, яке створює серіаліті, Інна Мельник. – І ми не просто читаємо всі відгуки, ми до них прислухаємося. До негативних коментарів зокрема, адже вони змушують нас ставати краще. І ми їх почули і вирішили, що «Київ вдень та вночі» час повністю апгрейдити».

Оновлено і практично весь склад героїв. Саша і Оксана, Бодя і Карина, Артур і Діана, Яна та ще деякі дійові особи пішли з серіаліті. Залишаться, за словами Інни Мельник, лише кілька людей, чиї історії ще не закінчені.

«А нові герої диктують новий сюжет. Сподіваємося підкорити і хейтерів, і затятих фанатів нашого проекту», - зазначила пані Мельник.

До слова, обрати нових героїв серіаліті зможуть самі глядачі. За місяць на сайті Нового каналу стартує масштабний кастинг-проект «ЗаКДНся». Протягом дванадцяти випусків вся країна і троє суддів обиратимуть нових дійових осіб проекту «Київ вдень та вночі».

Як повідомляв «Детектор медіа», на Новому каналі назвали зокрема і дату старту в новому сезоні проекту «Від пацанки до панянки» з відомою телеведучою Ольгою Фреймут. У новому сезоні пацанки змінюватимуть своє життя під опікою нового директора їх Школи - Ольги Фреймут, заступниками якої стануть Ірина Дюденко та Андрій Бурлуцький.

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY