detector.media
05.02.2018 14:40
Star Media знімає для «України» нову 4-серійну мелодраму «Відчинене вікно»
Star Media знімає для «України» нову 4-серійну мелодраму «Відчинене вікно»
Кінокомпанія Star Media на замовлення телеканалу «Україна» розпочала у Києві зйомки 4-серійної детективної мелодрами «Відчинене вікно»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Україна».

Серіал «Відчинене вікно» розповідає про стосунки ріелтора Каті та радіоведучого Сергія, які виховують 7-річного сина Ваню.

«Ваня зникає у пік загострення сімейних конфліктів. Все, що пов'язано з перебуванням сина, відкриває величезну таємницю головних героїв, – розказала режисер-постановник фільму Аліна Чеботарьова. – Ми намагаємося драматургічно побудувати історію так, щоб глядач хотів бачити конкретний фінал, але не розумів, буде він таким чи ні. Розв'язка буде несподіваною не тільки для глядачів, але й для самих персонажів».

У фільмі знімаються Ірина Мак, Дмитро Белякін, Максим Костюнін, Олена Полянська, Максим Боряк, Олена Нирковська, Наталія Корецька, Костянтин Корецький та інші актори.

Оператор-постановник – Олександр Онопрієнко. Автори сценарію – Ірина Кашніцька, Ксенія Осадченко.

Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займається кінокомпанія Star Media. Зйомки будуть проходити в Києві та Київській області та триватимуть до 20 лютого.

Нагадаємо, у січні канал «Україна» розпочав зйомки чотирисерійної мелодрами «Потрібен чоловік». Виробництвом стрічки займається продакшен IVORY films, який також знімає для каналу «Україна» ток-шоу «Говорить Україна».



detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY