detector.media
05.02.2018 13:42
У Миколаєві невідомі пограбували квартиру журналіста Андрія Попова
У Миколаєві невідомі пограбували квартиру журналіста Андрія Попова
2 лютого невідомі викрали з квартири миколаївського журналіста інтернет-видання «ІншеТБ» Андрія Попова ювелірні вироби, два ноутбуки та шість флешок

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

Журналіст не виключає, що це може бути пов’язано з його журналістською діяльністю.

«Я по-перше хочу підкреслити, що я не стверджую на 100%, що це пов’язано саме з журналістською діяльністю. Але я не можу виключати цей факт, тому що є кілька осіб які вважають, що є інформація, оприлюдненню якої в моїх матеріалах вони не зацікавлені в цей час. Тому я не виключаю саме це, тому що окрім ювелірних виробів, розшукували і забрали носії інформації», – розповів пан Попов.

За словами журналіста, флешки лежали в різних місцях в квартирі і зловмисники їх всі знайшли і забрали.

«Всі шість штук (флешки – ред.) лежали в різних місцях, і всі шість флешок забрали. Я не кажу, що на цих флешках було щось виняткове, на деяких матеріали дружини, на деяких – мої, але для мене особливої вартості в цих флешках не було. Водночас втрачені деякі матеріали, які були на ноутбуці. Вкрали обидва – мій і дружини. Таке враження, що той хто зайшов, окрім того, що він брав для себе, в нього було завдання вилучити все що було носієм інформації», – розповів журналіст.

За повідомленням ІМІ, пограбування виявила дружина журналіста, яка увечері повернулася першою додому. Відразу було повідомлено в поліцію, яка прибувши на місце, не знайшла відбитків пальців зловмисників.

За словами пана Попова, двері відкрили підбором ключа або відмичкою: «Перші залізні двері були відкриті, а потім закриті знову. Тобто, коли ми повернулися, то двері були зачинені. Досить акуратно спрацювали».

Нагадаємо, 8 грудня невідомі обікрали квартиру журналіста черкаського телеканалу «Вікка» Богдана Маруніча.

Фото: Nieruchomości - eGospodarka

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY