detector.media
05.02.2018 13:17
Спортивні журналісти Болотніков та Андріюк запускають власне футбольне шоу на YouTube
Спортивні журналісти Болотніков та Андріюк запускають власне футбольне шоу на YouTube
Колишній ведучий і журналіст програми «Профутбол» на телеканалі «2+2» Костянтин Андріюк та екс-головний редактор Tribuna.com Сергій Болотніков запускають на YouTube футбольне шоу «Татотаке»

Про це повідомляється на сайті Tribuna.com.

«Ми будемо обговорювати головні теми в українському, і не тільки, футболі, – прокоментував пан Болотніков. – Пояснювати те, що відбувається, доповнювати своїми інсайдами, оцінювати з різних сторін – і гаряче сперечатися. Без цензури зверху, людською мовою, з гумором. Коротше, будемо хуліганити і мочити всіх».

Повідомляється також, що журналісти зніматимуть власні сюжети та запрошуватимуть до студії гостей. 

За словами пана Болотнікова, дивитися шоу можна буде на сторінці в Facebook, в новому блозі на Tribuna.com та на інших майданчиках. Перший випуск «Татотаке» вийде вже в найближчі дні.

Нагадаємо, у червні 2017 року журналіста Костянтина Андріюка, який 13 років пропрацював на телеканалі «2+2» і вів програму «Профутбол», звільнили через скорочення штату. У «1+1 медіа» «Детектора медіа» тоді повідомили, що скорочень у групі немає.

Крім того, у листопаді 2017 року року стало відомо, що головний редактор спортивного сайту Tribuna.com Сергій Болотніков покидає проект.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY