detector.media
03.02.2018 14:30
BAFTA позбулася американського продюсера Гарві Вайнштейна
BAFTA позбулася американського продюсера Гарві Вайнштейна
Американського продюсера Гарві Вайнштейна остаточно вигнали з Британської академії кіно і телевізійних мистецтв (BAFTA).

Про це повідомляє «112 Україна» з посиланням на Deadline.

Раніше повідомлялося, що Британська академія кіно і телевізійних мистецтв призупинила членство Гарві Вайнштейна, викритого в сексуальних домаганнях. Тоді BAFTA назвала передбачуване поводження продюсера абсолютно неприйнятним.

У Вайнштейна були тісні зв'язки з британською кіноіндустрією, він регулярно продюсував і купував фільми з місцевими талантами.

Голлівудський продюсер Гарві Вайнштейн був звільнений з усіх компаній, у яких працював і з якими співробітничав, після публікації на початку жовтня великого розслідування про те, як він протягом 30 років домагався до актрис і пропонував їм секс в обмін на просування в кар'єрі.

Нагадаємо, про те, що американський продюсер Харві Вайнштейн десятками років відкуплявся від звинувачень в сексуальному переслідуванні, стало відомо з розслідування газети The New York Times.  Пілся того, як правда стала відомою, Вайнштейна звільнили з The Weinstein Company, а його дружина Джорджина Чапман подала на розлучення.  Також числені жертви продюсера почали відкрито заявляти про його неприпустиму поведінку, серед них - відомі акторки Анджеліна Джолі та Гвінет Пелтроу.

За підрахунками The Guardian, нині список усіх жінок, які заявили про переслідування з боку Вайнштейна, перевалив за 50 осіб.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY