detector.media
02.02.2018 10:10
Федерація футболу України не акредитуватиме журналістів на фінал ЧС-2018 у Росії
Федерація футболу України не акредитуватиме журналістів на фінал ЧС-2018 у Росії
Федерація футболу України заявляє, що не проводитиме акредитації українських журналістів на фінал чемпіонату світу з футболу, який пройде в Росії з 14 червня до 15 липня цього року.

Про це йдеться в офіційній заяві прес-служби ФФУ. 

Також Федерація футболу України відмовилася від своєї квоти на придбання квитків на матчі ЧС-2018.

Як повідомлялося, в Києві 22 січня активісти закликали світову спільноту не брати участі у футбольному чемпіонаті в Росії через агресивну політику Москви щодо України.

Нагадаємо, збірна України не поїде на ЧС-2018, позаяк 9 жовтня 2017 року у завершальному матчі кваліфікації до чемпіонату світу з футболу програла збірній Хорватії з рахунком 0:2.

Як повідомляло «Суспільне мовлення», Національна суспільна телерадіокомпанія України заявляла, що може відмовитися від показу Чемпіонату Світу з футболу, який проходитиме на території Росії у 2018 році, оскільки показ Чемпіонату Світу з футболу у Росії може містити елементи пропаганди та нести загрозу інформаційній безпеці України.

«У Верховній Раді України зареєстровано законопроект, результатом прийняття якого може бути непоказ НСТУ Чемпіонту Світу з футболу, що викликає резонанс у медійному та спортивному середовищі. Оскільки у 2018 році Чемпіонат Світу з футболу пройде на території Російської Федерації, то показ спортивних та інших подій, що проходять на території держави-агресора може містити елементи пропаганди та нести загрозу інформаційній безпеці України», – зазначили у НСТУ.

Фото: ffu.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY