detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
01.02.2018 19:03
Телеканали Star Media виходять на російський ринок
Телеканали Star Media виходять на російський ринок
Три кіносеріальних телеканали міжнародної групи компаній Star Media – Star Cinema, Star Family і Bolt (спільний з Film.ua проект) – виходять на російський ринок.

Цю інформацію, поширену російським інтернет-виданням «Кабельщик», «Детектору медіа» підтвердили в прес-службі Star Media.

Розповсюдженням Star Cinema, Star Family і Bolt у російських мережах платного телебачення займатиметься дистрибутор «Медіа Альянс», який займається дистрибуцією телеканалів Discovery Networks, Turner і Eurosport і входить до складу російського медіахолдингу «Национальная Медиа Группа».

У прес-службі Star Media пояснили, що мова йде про продаж франшизи і контент-наповнення телеканалів російському дистрибутору для створення окремих російських версій цих каналів.

«Канали Star Cinema, Star Family і Bolt популярні в Україні. Цими каналами зацікавився один з найбільших дистрибуторів платного ТБ, який, зокрема, займається дистрибуцією каналу Discovery. Правовласники каналів і контенту уклали угоду про продаж франшизи і контент-наповнення каналів. Це будуть окремі канали, які будуть розповсюджуватися виключно на території Росії під маркою “Медіа Альянсу”», – повідомили «Детектору медіа» в Star Media.

За повідомленням видання «Кабельщик», російський дистрибутор уже почав пресейл каналів Star Cinema, Star Family і Bolt у межах виставки CSTB-2018.

Група компаній Star Media має офіси в Києві, Москві, Лондоні та на Кіпрі.

Нагадаємо, Star Media запустила два власних супутникових телеканали Star Cinema, Star Family, а також канал Bolt спільно з кінокомпанією Film.ua восени 2016 року. Дистрибуторами телеканалів Star Cinema, Star Family і Bolt в Україні стала група «1+1 медіа».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY