detector.media
01.02.2018 14:23
Названо дати старту в новому сезоні проектів «Від пацанки до панянки» з Фреймут і «СуперІнтуїції» з Притулою на Новому каналі
Названо дати старту в новому сезоні проектів «Від пацанки до панянки» з Фреймут і «СуперІнтуїції» з Притулою на Новому каналі
Ольга Фреймут дебютує в ролі директора Школи справжніх панянок 21 лютого, а 22 лютого Сергій Притула відкриє новий сезон «СуперІнтуїції»

У новому сезоні пацанки змінюватимуть своє життя під опікою нового директора їх Школи - Ольги Фреймут, заступниками якої стануть Ірина Дюденко та Андрій Бурлуцький.

Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

Ольга Фреймут зізналася, що підсвідомо вже давно «приміряла» роль директора Школи панянок. Ще коли жила у Лондоні та була вагітна старшою донькою Златою, часто переглядала «From Ladette to Lady», за версією якого зняте українське реаліті.

«У нас, на відміну від Англії, немає поняття аристократії, тому радити, як стати леді, дівчатам не буду, - каже відома телеведуча. - Натомість у нас є панянки – ті, хто зробили себе самі. Якраз для них я й хочу працювати».

Прийняти пропозицію Олексія Гончаренка (генерального продюсера Friends Production, що знімає реаліті для Нового каналу) і стати новим директором Школи панянок телеведучу надихнуло ще й те, що «Від пацанки до панянки» – улюблений проект її доньки Злати.

Отже, прем’єра «Від пацанки до панянки» за участю Ольги Фреймут – на Новому каналі 21 лютого.

«Два зіркових гравця біля білої кнопки, 15 незнайомців із нестандартними талантами, навичками, професіями та особливостями. І, звісно, суперведучий, незалежний арбітр і ас підколів та сарказму в одній особі Сергій Притула. Все це – новий сезон «СуперІнтуїції», - йдеться в повідомленні.

Цей сезон цілком складатиметься з тематичних спецвипусків. У програмі під кодовою назвою «Діти зірок» тумбочки незнайомців займуть нащадки українських селебрітіз. А зірковим гравцям – Дзідзьо і Славі Камінській – доведеться відгадувати захоплення Роберта Узелкова, талант Дмитрика Притули, підробіток Андрія Потапенка, хобі Ємілії Остапчук та Олександра Пономарьова-молодшого.

У спецвипуску «Непомітні герої» учасникам необхідно буде відгадати українця, який придумав знаменитий коктейль «Зелений мексиканець», «голос» київського метрополітену, хірурга, який вперше в Україні провів операцію зі збільшення грудей та інших дуже крутих, але непублічних фахівців.

««Людьми Х» стануть і відомі спортсмени, актори та музиканти – Жан Беленюк, Тарас Тополя, Артем Пивоваров, Арсен Мірзоян та інші, – розповідає керівник творчого об'єднання, яке створює проект, Олена Маторіна. – Невідомі факти з їхнього життя відгадати виявиться не так вже й просто

Біля фатальної кнопки в новому сезоні зустрінуться нові пари зіркових гравців: Мішель Андраде і Олександр Педан, Потап і Наталія Могилевська, Надя Дорофеєва і Monatik, Оля Полякова і Dj Nana, Олена-Крістіна Лебідь і Віталій Тильний з «Вар'яти-шоу».

Прем'єра нового сезону «СуперІнтуїції» на Новому каналі - 22 лютого о 19:00.

Нагадаємо, суть «СуперІнтуїції» в тому, щоб відгадати (зіставити з заданими категоріями) усіх 15 незнайомців. За кожну правильну відповідь зірковий учасник отримує 2 тисячі грн. Помилився – всі гроші переходять супернику. Усі виграні гроші, за згодою зіркових учасників, передаються на благодійність – для допомоги дітям.

Як повідомляв «Детектор медіа», з 19 лютого в ефірі Нового каналу стартує новий сезон проекту журналістських розслідувань «Таємний агент» з ведучою Катериною Павлюченко, а 20 лютого телеканал покаже новий сезон проекту експериментальної економії «Дешево і сердито» з ведучими Олександром Педаном і Катериною Павлюченко. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY