detector.media
01.02.2018 12:43
Гендиректором IPG Mediabrands в Україні став Андрій Андрющенко
Гендиректором IPG Mediabrands в Україні став Андрій Андрющенко
Посаду генерального директора IPG Mediabrands в Україні україно-британської комунікаційної компанії razom communications обійматиме топ-менеджер Андрій Андрющенко, який до цього працював на посаді керівного директора агенції Initiative, що входить до складу світової рекламної індустрії Interpublic Group (IPG)

Про це у прес-релізі повідомляє компанія razom communications.

Зазначено, що під керівництвом пана Андрющенко Initiative підписала контракти з українськими представництвами компаній Unilever, Mitsubishi Motors, Turkish Airlines, АХА, Pernod Ricard.

«Для наших клієнтів, як мережевих, так і локальних дуже важливо, щоб сервіси, які їх обслуговують, відповідали світовому рівню, – сказав пан Андрющенко. – Тому провідні завдання IPG в Україні – консолідація інструментів і досвіду IPG та застосування для наших клієнтів в Україні».

 «У наш час динамічних змін надзвичайно рідко стратегічна експертиза поєднується із відкритістю до нового досвіду та напрямків. Андрій Андрющенко є топ-менеджер, який орієнтований на надання нашим клієнтам ціннісних рішень, побудову партнерських відносин і формування сприятливого середовища для зародження інновацій», – прокоментувала призначення гендиректор razom communications Дарія Кабанова.

Нагадаємо, у січні razom communications оголосила про відкриття нового підрозділу razom digital, керівником якої стала Міла Крутченко.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY