detector.media
01.02.2018 09:13
В «1+1 медіа» повідомляють, що домовилися з «Телемережею» щодо трансляції своїх каналів у Житомирі
В «1+1 медіа» повідомляють, що домовилися з «Телемережею» щодо трансляції своїх каналів у Житомирі
У медіагрупі повідомили, що досягли компромісного рішення з найкрупнішим кабельним провайдером Житомира «Телемережа» і з 1 лютого в соціальний пакет повертаються чотири телеканали «1+1 медіа», а саме: «1+1», «ТЕТ», «2+2» та «Плюсплюс», а у базовому пакеті стануть доступні ще три телеканали − «Бігуді», «Уніан ТБ» і Paramount Comedy

Про це повідомила прес-служба медіагрупи.

Зазначено, що компанії досягли компромісного рішення 31 січня

«Наша головна задача – забезпечення доступу національних каналів для всього населення. Саме тому, "1+1 медіа" могла погодитися на угоду лише за умов дотримання провайдером тих принципів, які б, в першу чергу, задовольняли глядача, та, разом з тим, не дискримінували політику пакетування. Чудово, що зрештою група компаній кабельного телебачення "Телемережа" з розумінням прийняла нашу позицію  і вже найближчим часом житомиряни зможуть знову дивитися улюблені шоу та програми», − прокоментував директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення «1+1 медіа» Андрій Мальчевський.

«До повного вирішення усіх юридичних формальностей умови договору не можуть бути розголошені. Однак, ми задоволенні, що згода з групою "1+1 медіа" досягнута і співпраця продовжується. Прийняття компромісного рішення стане чудовою новиною для наших абонентів», − прокоментував директор групи компаній кабельного телебачення «Телемережа» Олександр Кирилов.

«Детектор медіа» додатково звернувся по коментар до пана Кирилова.

Нагадаємо, з початку року найбільший кабельний провайдер Житомира «Телемережа» припинив ретрансляцію каналів медіагрупи «1+1 медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY