detector.media
30.01.2018 14:27
Новий канал назвав дати повернення в ефір шоу «Хто зверху?» і проекту «Аферисти в сітях»
Новий канал назвав дати повернення в ефір шоу «Хто зверху?» і проекту «Аферисти в сітях»
Екстремальний та викривальний проект «Аферисти в сітях» з Оленою-Крістіною Лебідь повертається на екрани 20 лютого, а новий сезон ігрового шоу «Хто зверху?» стартує 23 лютого

Про це повідомила прес-служба Нового каналу.

У новому сезоні «в сіті» команди проекту «Аферисти в сітях» потраплять любовні аферисти, ошуканці-ріелтори, винахідники-самодури та телефонні шахраї. Останні взагалі чи не щодня впроваджують нові схеми обману, тому «Аферисти в сітях» візьмуться за викриття ще й «мобільних» шахраїв. А ведуча та автор проекту Олена-Крістіна Лебідь поділиться основними правилами, які допоможуть розпізнати такого афериста.

Багато нового, в тому числі й нову ведучу, обіцяє канал і глядачам ігрового шоу «Хто зверху?» Як повідомляв «Детектор медіа», відтепер капітаном жіночої команди буде Леся Нікітюк.

До нового сезону команда проекту підготувала і нові конкурси.

«Одна з моїх улюблених новинок – конкурс «На дотик», – розповідає керівник творчого об'єднання, що створює проект, Олена Маторіна. – Через ширму учасники по черзі торкаються предметів із чоловічої та жіночої сфер життя. Наприклад, дівчатам потрібно на дотик визначити насос або гайковий ключ, а хлопцям – ідентифікувати маску для обличчя або роздільник пальців для педикюру. Виходить дуже смішно».

У нових випусках шоу також буде більше конкурсів на музичну тематику. А у випробуванні «Скляна дошка» з'явиться несподіваний нюанс – тепер зіркові учасники, які щосили чіпляються за похилу поверхню, відповідатимуть на запитання про музичну історію у нашій країні та світі.

Старт «Хто зверху?» на «Новому каналі» 23 лютого о 19:00.

Фото: «Новий канал»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY