detector.media
30.01.2018 09:21
Документальний фільм «Панорама» відібраний до участі у пітчингу ZagrebDox 2018
Документальний фільм «Панорама» відібраний до участі у пітчингу ZagrebDox 2018
Проект документальної стрічки «Панорама», що реалізовується кінокомпанією «МаГіКа-фільм» за підтримки Держкіно, польського телебачення та Польського кіноінституту, став одним із 12 фіналістів цьогорічного відбору до програми ZagrebDox Pro 2018, що відбудеться з 25 лютого по 2 березня у Загребі (Хорватія) в рамках Міжнародного фестивалю документального кіно ZagrebDox

Про це повідомляє Держкіно.

Цього року на ZagrebDox Pro, програма якого призначена для режисерів та продюсерів документального кіно, було надіслано 143 проекти з 39 країн світу. Дванадцять з них – в тому числі й українсько-польський проект «Панорама» – відібрані до участі у пітчингу ZagrebDox Pro 2018.

Нагадаємо, фільм розповідає про 44-річного кіномеханіка, який пішов на пенсію та шукає сенс життя. Режисер фільму –  Юрій Шилов, продюсер – Геннадій Кофман.

23 жовтня Державне агентство України з питань кіно уклало з кінокомпанією «Магіка-фільм» контракт про надання проекту «Панорама» державної фінансової підтримки розміром 1 млн грн. з необхідних 4,7 млн грн.

Фільм створюється кінокомпанією «МаГіКа-фільм» за підтримки Держкіно у копродукції з польською компанією Doc Education Foundation (копродюсер Мирослав Дембіньський), за підтримки польського телебачення та Польського кіноінституту.

На фото - кадри з фільму

Фото: Docudays UA

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY